Tvarohovo-kalerábová nátierka

Bezmäsité jedlá:
Tvarohovo-kalerábová nátierka (fotorecept)

Kaleráb je v slovenskej kuchyni často používanou zeleninou. Pripravujú sa z neho polievky, šaláty, rôzne prílohy... Ale vyskúšali ste už z kalerábu nátierku?

Vynájdite sa: 8 spôsobov, ako spevniť šľahačku bez stužovača

Vynájdite sa:
8 spôsobov, ako spevniť šľahačku bez stužovača

Aby šľahačka na dezerte nejaký čas vydržala, stužovač je obľúbeným pomocníkom na dosiahnutie jej pevnej a stabilnej konzistencie. Čo však keď ho zrovna nemáte?

Pivo, kde by ste ho nečakali: Pridajte ho do štrúdle, bábovky, nátierky, oškvarkov či polievky

Pivo, kde by ste ho nečakali:
Pridajte ho do štrúdle, bábovky, nátierky, oškvarkov či polievky

Mäso na pive, to nie je žiadna novinka. Ale vyskúšajte, čo sa stane, keď ho použijete pri pečení koláčov, pečiva alebo ho prepašujete do nátierky či fazuľovej polievky.

 



 



TOPlist